Cauciuc turnat – Tartan pentru terenuri de tennis sau baschet

Cauciuc turnat – Tartan pentru terenuri de tennis sau baschet

Teren de baschet finalizat in Deva

TEREN TARTAN DEVA 3

 

Pista de alergat finalizata in Rovinari

TEREN TARTAN ROVINARI 2

 

 

CAUCIUC TARTAN PENTRU TERENURI DE TENIS 

In lumea tenisului, de la persoanele din conducere, pana la antrenori, sportivi si familiile acestora si-au facut griji uneori, din cauza conditiilor meteo nefavorabile din timpul meciului care pot conduce la alunecari, imbolnaviri ale jucatorilor sau, simplul fapt ca un banal contact cu terenul  clasic poate duce la o accidentare serioasa.

Tartan-tennis

Astfel, Timovladian Aqua Parc SRL  S.R.L. a dorit sa vina in intampinarea sportivilori, motiv pentru care fabrica acest tip de cauciuc tartan pentru terenuri de tenis si furnizeaza  clientilor un produs de calitate, la un pret accesibil. 

Va invitam sa faceti o scurta incursiune pentru a cunoaste Cauciucul Tartan.

A a aparut in Statele Unite ale Americii la mijlocul anilor `60, unde  a cucerit piata si a devenit  o componenta esentiala, ideala pentru terenurile de sport in general si pentru terenurile de  tenis de acolo.

Acest tip de cauciuc este folosit  pentru executarea suprafețelor  de sport din zone exterioare.

COMPOZITIA CAUCIUCULUI TARTAN:

-este alcătuit din așchii de granule din cauciucul SBR, -ce se  recicleaza din anvelopele camioanelor;   –cauciuc  virgin,care este EPDM, într-o paleta de culori, cu accent pe utilizarea a: EPDM roșu, EPDM albastru și EPDM verde.

Elementele se amesteca permanent într-un mixer  pe site-ul cu adezivul PU, denumita fiind  cură de umiditate. De fapt, cea de-a doua  parte a materialului din liant  se formeaza din moleculele de apă care provin din atmosfera.

CARACTERISTICILE CAUCIUCULUI TARTAN:

•             se  monteaza cu usurinta;
•             are o durata lunga de viata;
•             flexibil;
•             stabil;
•             rezistent la alunecare si intemperii;
•             comfortabil;
•             fuctionabil mult timp;
•             are functie de ventilatie;
•             absoarbe zgomotul;
•             are calitati anti-mucegai;
•             nu trebuie intretinut;
•             are suprafata de utilizare mare;
•             imbunatateste performantele.
Cauciuc Tartan Tenis
SPORTIVII IL PREFERA PENTRU CA:

  • ajuta articulatiile prin senzatia de perna;
  • creste calitatea jocului;
  • previne o baie de namol.

TERENUL DIN CAUCIUC TARTAN

Pe vreme buna, acest teren sintetic de tenis este mai consistent  iar, pe vreme ploioasa sau, mai putin buna, sportivii nu vor mai fi  atat de afectati  si ca urmare, nu vor mai avea pierderi insemnate ale performantei.

La Cauciucul Tartan pentru terenuri de tenis, nivelarea se realizeaza pe site-ul și in situ pe adâncime și forma.

Este binevenit  sa aflam si care sunt dimensiunile unui teren de tenis de tip tartan. Pentru meciuri de simplu are  lungimea de 23,77 metri; o  lățime de 8,23 metri  si trebuie sa aiba 10,97 metri pentru meciurile de dublu. Linia de serviciu, sa fie de 6,40 metri distanta de plasa.

Pe terenul de tenis care are in compozitie Cauciuc Tartan, este permisa purtarea numai a anumitor pantofi  de sport sau,crampoane si anume, cei care produc pagube mici la suprafața terenului.

 

Cauciuc Tartan Tenis 4

Mai specific,  piroanele trebuie sa  fie  in formă de  “Piramida” și să nu depășească 6 mm in lungime.  Este posibil ca incaltamintea sa fie controlata de catre funcționari  ori, oficiali si daca se constata nereguli, rezulta penalități pentru sportivii care au incaltamintea neconforma.

Datorită  faptului ca  acest tip de  cauciuc are o natura poroasa si de auto-drenare, sportivii nu au voie să folosească materiale care lasa urme pe suprafata, cum sunt: nisipul, creta ori, talcul. Acestea pot  sa  blocheze porii și sa încurajeze aparitia  mucegaiului și creșterea de mușchi.

Cauciuc Tartan Tenis 3

 

In concluzie, Cauciucul Tartan si-a aratat cu succes utilitatea in lume de cativa zeci de ani, pe terenurile de tenis. S-a dovedit ca este preferat, are multe calitati, printre care si un pret bun.

Aici, la Timovladian Aqua Parc SRL , gasiti Cauciuc Tartan pentru terenurile de tenis si baschet si va invitam sa ne contactati. Pretul si calitatea care te fac sa zambesti!

Contacteaza-ne acum pentru oferte personalizate!