Gazon artificial pentru golf

Gazon artificial pentru golf

De multe ori, destinațiile pentru golf cele care sunt cele mai dorite din lume duc o lipsă acuta de bazine hidrografice naturale, disponibile și se confrunta cu nenumarate provocări climatice pentru creșterea ierbii pe un gazon natural.

Gazonul artificial pentru golf a fost proiectat sa ofere o soluție pe termen lung, atractiv și cu un pret de intretinere extrem de scăzut pentru a spori cai, peluze etc. Confortabil și silențios, va ajuta la eliminarea suprafețelor alunecoase pline de noroi, în timpul iernii și condiții de praf în timpul verii.

Gazonul sintetic care reprezinta o soluție practica si viabilă.

Aplicarea de gazon sintetic nu va depinde întotdeauna de climă.

Atunci când se hotaraste achizitionarea si montarea unui gazon sintetic de exemplu, se au in vedere  părțile componente ale unui teren de golf.

Funcțiile diferitelor părți ale unui teren de golf variază foarte mult.

Acest lucru face sa existe o diferență între cerințele de gazon sintetic pentru stratul superior și pentru stratul suport, in  fiecare parte a terenului de golf.

Prin urmare, aceasta poate fi o idee bună să se aplice sisteme diferite într-un singur teren de golf.

Gama pe care o avem spre vanzare vine în mai multe stiluri si in acest mod se pot reproduce toate tipurile de iarba ce sunt comune peisajului.

Gazonul sintetic pentru terenul de golf este conceput in asa maniera incat, nu poate fi  decolorat și/sau deteriorat de razele soarelui.

Este confectionat pentru a menține aspectul său natural și durabilitatea pe parcursul mai multor ani.

Unul dintre cele mai  mari avantaje ale aplicatiei sale versatile este ca  ofera multe amenajari în locuri în care iarba  nu poate să crească sau, nici nu poate să fie menținuta în mod eficient.

S.C.Timovladian S.R.L. este o firma specializată în producerea de gazon artificial pentru golf si puteți fi siguri ca suntem specialisti in domeniu atunci când vine vorba de sport.

Gazonul artificial pentru suprafețele de golf a fost proiectat special ca sa permita rularea netedă a mingii.

Dar, nu e numai atat! Aceste suprafete devin ușor de întreținut; ganditi-va cum poate fi un gazon ce nu are nevoie sa fie tăiat, hrănit sau plivit, dar oferă o suprafață pe care se poate rula tot anul.

Apoi, golful la domiciliu este deja o opțiune pentru persoanele care se bucură de acest sport. Important este ca nu trebuie sa fie o suprafata mare;

De exemplu, acest gazon se poate instala de asa maniera, ca facand parte din gradina dumneavoastra.

S.C. Timovladian S.R.L. isi desfasoara activitatea în industria de gazon artificial de multi ani.

Obisnuim sa utilizam experiența noastră vastă in creerea unui serviciu foarte bun pentru clienții noștri.

Gazonul artificial pentru golf se poate  instala pe:

– dealuri,

-nișe,

-în jurul mobilierului din grădină.

Doriti sa discutam cum ar putea sa arate terenul de golf sau, gradina dumneavoastra (un mini-teren de golf) prin intermediul nostru si al gazonului artificial?

La gazonul sintetic, S.C.Timovladian S.R.L. da un aspect autentic, permițându-vă să va bucurati de experiența de golf adevărat.

Firma noastra oferă amatorilor de golf  un gazon sintetic cu un realism de neegalat în ceea ce privește estetica și calitatea suprafeței, câștigându-ne reputația in randul jucătorilor de golf.

Gazonul sintetic oferit de noi, are aspectul cel mai realist si vine cu o creștere a speranței de viață, astfel încât veti putea sa practicati  la nesfârșit.

Va punem la dispozitie oferte de gazon artificial personalizate pentru funcționalitatea si pentru nevoile speciale ale dvs.

Ce beneficii aduce gazonul sintetic terenului de golf?


Gazonul sintetic pe care il achizitionati de la firma noastra va arata mereu:

– luminos,

-verde,

-proaspăt tăiat,

-sigur.

 

Proprietati ale gazonului sintetic destinat golfului:

  • elimina nevoia de ingrasaminte chimice sau, de insecticide;
  • reciclabil;

• ofera siguranta animalelor de companie;

• reduce calitățile reflectorizante ale ierbii;

• reduce alergiile;

• previne leziunile solului asociate cu molozul;

• se intretine usor;

•confortabil și silențios;

•culoare placuta verde;

• robust, uzură redusă.

S.C. Timovladian S.R.L vine in sprijinul clientilor cu un gazon sintetic autentic, permițându-vă să va bucurati cu adevarat de experiența unica a unui joc de golf adevărat.

 Gazonul artificial pentru Mini-Golf

Gazonul artificial, in acest caz, este o soluție perfectă  pentru un acoperiș nefolosit, o parcare auto ori, o grădină. Oferă o facilitate de divertisment prin care se reduce stresul.

E ideal pentru:

-statiuni;

-parcuri de vacanta;

-localitati cu pensionari.

Terenul de Mini- Golf  acoperit cu gazon artificial, nu inseamna un teren de golf în miniatură, ci este un loc deosebit, incitant pentru divertisment, de care se pot bucura oameni de toate vârstele. Imaginati-va cum copiii dumneavoastra sau, nepotii pot sa invete sa joace acest sport nobil!

In continuare, va prezentam etapele aplicarii gazonului artificial pe un teren de golf.

PROIECTAREA

1. Drenaj: Se studiaza daca drenajul actual e potrivit, suficient pentru lucrarile ce urmeaza a fi facute. Daca e nevoie de alte canale de scurgere sau, sunt canale ce trebuiesc sa fie facute in panta.

2. Starea solului: Este necesar sa se stie cum este solul. Daca se impune sa fie udat sau, sa se foloseasca ciocanul pneumatic pentru a marunti pietrele mari.

Daca solul este imbibat de ploaie  atunci, trebuie lasat sa se usuce cu cateva zile inainte de a instala gazonul artificial.

3. irigații: Se constata unde sunt toate liniile de irigare, canalul electric, etc de la sol, care ar putea sa se deterioreze în timpul lucrarilor la gazonul sintetic.

4.Prevenirea viitoarelor daune: trebuie sa se aiba in vedere dacă sunt necesare consumabile in plus care pot sa previna deteriorarea ce poate sa apara de la rozătoare sau de la animale de companie etc.

De aceea, tot perimetrul trebuie asigurat, prevenind iarba sintetica sa fie scoasa sau, deteriorata.

5. Proiectare pentru elementele existente: in cazul în care utilizați bordurile,este util sa le instalați înainte de a tăia iarba sintetica, pentru ca  acest lucru vă ofera o măsurătoare mai precisă.

6. Măsurători: Cu scopul de a reduce munca, se măsoară atent zona de proiect si design in dorinta de a reduce numărul de cusături din gazonul artificial.

7. Sfaturi pentru aplicare: Toate produsele cu gazon sintetic au o direcție a firelor ce trebuie să fie luata în considerare.

Notă: Instalarea de iarbă sintetică în sensuri opuse a modelelor firelor este posibil sa duca la cusături vizibile.

PREGATIREA TERENULUI

1.Subterane Riscuri: irigațiile și liniile electrice pot fi chiar sub suprafața ariei proiectului. Localizați toate capetele de irigare / aspersoare.

îndepărtați capetele de irigare / aspersoare care sunt nedorite. Faceti o proba de irigare ca  sa verificati dacă totul funcționează corect înainte de a începe lucrarea.

Faceti la fel cu toate elementele electrice existente.

2. îndepărtarea materialului existent: Utilizați un instrument de taiere, lopata și apoi, alegeti axele pentru a putea elimina ceea ce nu mai doriti:

-iarba,

– gazon,

– vegetație,

-radacini de copaci,

-bolovani.

3. Baza de preparare: Instalarea suprafeței de bază sub gazon artificial este esențială pentru menținerea stabilității și integrității sistemului de iarbă artificială. Un strat de piatră spartă (de asemenea, granit descompus) este foarte important să poata fi repartizat uniform pe suprafața.

4. Este important ca materialul de bază să fie distribuit în mod egal. Trebuie sa aveti in vedere gradul și nivelul pentru a realiza cerințele de proiectare și  drenaj. Este de asemenea, importanta si forma pentru a realiza aspectul dorit -usor plat.

5. Se umezeste zona de proiect  putin și se compacteaza materialul de bază cu ajutorul unui compactor. Se trece de mai multe ori peste zona de proiect, până cand rata de compactare este de 90% sau mai mare.

Aceasta zona trebuie să fie netedă și fermă dupa operatia de compactare, cu scopul de a elimina loviturile jucatorilor pe terenul de golf, ce va fi acoperit cu gazon artificial.

6. Baza fiind instalata, este necesar ca partea superioară a lamei de iarbă artificială să fie de ½ “.

Se adauga înălțimea lamei la adâncimea materialului de bază compactat si astfel, se poate calcula cât de mult material trebuie să fie eliminat la aceste margini.

Nu este nevoie ca zona de proiect să fie plata. Poate sa aiba un grad ușor de inclinare, avand în vedere cerintele de drenaj.

7.Hotarati dacă e nevoie sa instalați sârmă pentru rozătoare în acest moment. Instalați sârmă pe întreaga suprafață de sub bază.

Dacă este necesar, instalați cherestea de-a lungul perimetrului.

Aplicarea gazonului artificial

1.Gazonul sintetic se deruleaza și se întinde peste baza ce a fost realizata la pasul anterior.

Daca iarba sintetica are cute, riduri, o veti aseza la soare, pe o suprafață plană. Va veti asigura că firele de iarba au aceeasi direcție a fiecărei role de gazon sintetic.

2. Se taie iarba artificiala pentru a se potrivi cu zona de proiect, cu un cuțit de ras sau cu un tăietor de covoare. Toate bucățile trebuie să fie făcute din partea din spate a gazonului sintetic pentru a vedea rândurile de cusături. Executati taieturile complete înainte sa treceti la executarea de cusături.

3. Atunci când tăiați marginile curbate, tăiati în trepte mici, pentru a se potrivi cu designul. Este bine sa  folositi un marker pentru a trasa linii de pe partea din spate a gazonului artificial.

4. Dacă e necesar sa fălțuiti două role de gazon sintetic, atunci tăiați margininile fiecărei bucati, încât sa devina foarte drepte.

Dupa aceasta operatie, le așezați una lângă alta pe bază. Asigurați-vă că liniile de cusături se potrivesc. Cand  este bine lucrat, cusaturile nu se vad.

5. Capetele marginilor de gazon artificial, se pun împreună cu liniile de cusături și se îndoaie marginile secțiunilor de iarbă sintetica pentru a pune materialul (aparent 6 sub secțiunile false).

Urmeaza sa folositi un adeziv care este rezistent la intemperii, folosind modelul în zig-zag.

Apoi, pliati  cele două secțiuni de iarbă artificială impreuna, cu fata in jos, peste materialul de îmbinare, ca sa formeze numai o  bucată. Asa nu mai este nevoie de sudura gazonului sintetic).

6. Fixați iarba artificială în jurul îmbinării cu capse de peisaj de 6 “sau 7”  .

Pentru a va asigura ca gazonul sintetic este fix in timp ce se usuca, folositi greutati pe cusaturi.

7. Atașarea de iarba artificială pe margini:

Daca nu se folositi material de perimetru, utilizați capsele de peisaj 6 “sau 7″pentru ca sa fixati gazonul sintetic la margini. E nevoie de un spațiu de miza in lungul perimetrului muchiilor aproximativ de 12 ”   înafară.

8. Porniti irigarea sa verificati dacă toate capetele de pulverizare a apei sunt acoperite și țevile nu au fost înțepate sau, deteriorate.

Verificați iluminatul electric.

Toate lucrările de reparații trebuie să fie gata înainte ca terenul sa fie umplut cu gazon artificial.

Procesul de indesire a  gazonului artificial

  1. Prin instalarea corectă îndesirea este esențială pentru menținerea sistemului de iarbă artificială.

Veti putea sa vedeti mai jos cantitatea de material necesara pentru a umple fiecare tip de gazon artificial.

Materialele pot fi: nisip spalat si criogenic de cauciuc sau nisip din acril.

Nisipul spalat  care se  foloseste la îndesirea artificiala ajuta iarba si in consecinta protejeaza gazonul sintetic, menținând în același timp structura lamei și designul. Materialul de umplutură trebuie să fie repartizate uniform.

2. Cu materialul de îndesire se poate lucra numai atunci cand gazonul sintetic este uscat.

3. Puneti materialul de îndesire. Se distribuie materialul folosit pentru umplere fara sa faceti economie si în mod egal pe gazon.

Nisipul este primul care va fi instalat. Se întinde materialul de îndesire pe trecere.

4. Este nevoie sa se perie fibrele sintetice de iarbă în poziție verticală între straturile de material de umplere.

Se poate utiliza  o mătură cu peri aspri, o grebla pentru covor sau, gasiti o mătură puternica.

5.Acest procedeu de umplere se va repeta până când materialul de umplere se va distribui uniform, in asa fel, încât nu mai mult de ¾ “din fibrele sintetice de iarbă sau jumătate din lamele sunt deasupra vârfului ierbii.

6. Dupa ce procesul de îndesire s-a terminat, luati un furtun cu apa si stropiti toata suprafața uniform ca sa stingeti materialul. Cand este uscat, umplutura se poate regla din nou.

Meniu