Preturile gazonului sintetic

Gazonul sintetic este mult mai ieftin si are o durata de viata mai mare fata de un gazon natural.

SC Timovladian vine in intampinarea clientilor cu o gama diversa de gazon sintetic ieftin atat pentru fotbal cati si pentru tenis, golf sau piste de alergat. La categoria fotbal va punem la dispozitie nu mai putin de 9 modele de gazon sintetic ieftin din care puteti alege. Si la categoriile tenis si golf dispunem de cate 5 modele iar la pistele de alergat de alte doua suprafete disponibile.

Costul redus de intretinere este unul din marile avantaje ale unei suprafete sintetice. Un gazon sintetic este mult mai ieftin si poate sa va scuteasca de alte cheltuieli suplimentare de instalare sau intretinere. Un astfel de gazon nu este afectat nici de conditiile meteorologice precare, el putand fi utilizat in conditii optime atat pe timp de iarna cat si in sezonul estival.
Tenis-YEII14mm-20mm
Un gazon sintetic ieftin nu este tot timpul solutia cea mai buna deoarece acesta poate sa nu fie in parametrii normali de calitate. Pentru a va asigura de o calitate superioara noi ne folosim de un aparat profesionist SMG Sandmatic. Pentru un teren uniform este necesar ca peste tot cantitatea de nisip cuartos, respectiv granulele de cauciuc sa fie egale. Este evident faptul ca fara acesta vor aparea denivelarii ce nu strica doar aspectul ci si calitatea jocului. Perierea gazonului este deasemenea foarte important, iar aici Sandmatic-ul perieaza fiecare fir de gazon aplicat creand un teren sport de exceptie.

Cu referinte pozitive, Timovladian a construit peste 300 de baze sportive cu gazon sintetic ieftin si calitate superioara fiind si detinatoarea celei mai mari baze sportive din Romania. Baza Sportiva Tineretului se intinde pe aproximativ 11 000 de metri patrati si este alcatuita din sase terenuri cu gazon sintetic omologat UEFA, vestiare, sport bar, sauna si piscina. Aceasta dispune de un teren sintetic mare, omologat de FRF.

Preturile noastre sunt cele mai mici de pe piata, calitatea neavand de suferit. Totodata oferim si consultanta la inceputul oricarui proiect realizat de firma noastra. Utilajele de ultima generatie, de la firma SMG din Germania, asigura un montaj profesionist care nu permite erori.
Daca totusi credeti ca o suprafata sintetica este prea scumpa, Timovladian vine in intampinarea dumneavoastra cu o oferta diversa de gazon sintetic ieftin second hand. Pentru a afla mai multe detalii despre acesta nu ezitati sa ne contactati la telefon/fax 0359 464 757 si la 0721 661 842 sau pe adresa de mail contact@gazon-sintetic.com.

Meniu