Teren tenis artificial

Cand vine vorba de terenurile de tenis, jucatorii profesionisti prefera terenurile naturale din simplul motiv ca suprafata ramane mai rece si lumina nu se reflecta nici in cele mai stralucitoare zile ceea ce determina ca un teren natural sa fie ideal pentru acesti jucatori de top.

Privind dincolo de aceste lucruri, terenurile de tenis naturale au aceleasi nevoi ca si alte terenuri din domenii diferite. Acestea trebuie sa fie intretinute si ingrijite zilnic si au nevoie de pauza dupa ce au fost uzate pentru a-si putea reveni.

Avantajul unui teren tenis artificial este ca spre deosebire de alte terenuri, acestea poate fi rotit pentru a fi folosit in continuare in timp ce partile calde se racesc. Cat despre performanta persoanelor care il utilizeaza, terenul poate fi umplut cu nisip astfel incat sa fie mult mai moale.

In momentul in care acesta a fost instalat asa cum trebuie, estetica acestuia va fi uimitoare spre deosebire de cel natural dar cu toate acestea, varfurile se pot indoi prin urmare terenul necesita atentia proprietarului. Intretinerea periodica include periajul pentru a va asigura ca umplerea este distribuita in mod constant pe suprafata unde au loc competitiile sportive. Frunzele, acele de pin trebuie sa fie eliminate in mod regulat cu ajutorul unui colector de frunze.

Prima greseala pe care un proprietare poate sa o faca este sa presupuna ca un teren tenis artificial va produce exact aceleasi rezultate ale jocului ca si un teren de iarba. A doua greseala este ca are impresia ca nu necesita intretinere. Nici una nici alta nu sunt adevarate, gazonul artificial produce propriul joc unic si are nevoie de intretinere si ingrijire la fel ca unul natural doar ca mai putin si este mult mai rentabil pe termen lung.

Meniu