TARTAN – covor cauciucat

Societatea noastra, S.C. TIMOVLADIAN S.R.L.- firma de productie de renume pe piata produselor din gazon sintetic si cauciuc, pune la dispozitia clientilor o gama larga de covoare cauciucate industriale care sunt fabricate din cauciuc reciclat și sintetic.  
Noi va oferim covoare cauciucate standard, atunci cand podeaua necesita protectie mai scazuta și mai groase, cum sunt și rogojinile grele, când solicitarea podelei este mai mare. Modelele si desenele se potrivesc foarte bine decorurilor industriale de orice tip si vin cu un plus podelei din punct de vedere estetic .
Unul dintre scopurile societatii noastre este sa oferim clientilor o varietate larga de opțiuni pentru covoarele din cauciuc, consumatorii reusind prin noi sa isi gaseasca produsul adecvat pentru pardoseala lor.
Cauciucul a devenit o materie prima ce se foloseste la confectionarea de covoare industriale – mai mici sau, mai mari, atunci cand dorim sa asiguram o protectie sporita podelelor.
Covoarele de cauciuc utilizate in industrie au rolul de a se interpune intre: utilajele, masini, instrumente grele si podea, protejandu-le prin prezenta sa pe acestea daca exista o podea dura si protejeaza in acelasi timp podeaua, in cazul in care exista masini grele in miscare.
Acestea sunt in general scumpe si de aceea nu trebuie sa fie tinute in contact direct cu podelele mai dure. Covorul cauciucat ajunge sa functioneze în esență, ca un strat de protectie dintre mașinile grele și pardoselile industriale;
Covoare izolatoare (covoare dielectrice),pe care le-am proiectat din dorinta de protectie a oamenilor si partilor aferente echipamentelor electrice cand ne referim la:transformatoare, tablouri de distribuție sau, alte locuri de muncă unde se lucreaza la înaltă tensiune;
Covoarele izolatoare au viață lungă si protejeaza operatorii de șocuri electrice, in acest mod,comportandu-se ca un echipament de protecție pentru toti;
Covoarele tartan satisfac cerințele cand este vorba despre podelele comerciale.

Crearea acestor covoare incorporeaza rezistenta,durabilitate si astfel, devin potrivite pentru diferite spatii comerciale.
Sunt foarte recomandate pentru toate tipurile de medii care au trafic mare cum ar fi: birouri, cazare studenti, scoli, hoteluri, pub-uri, cluburi si covorul impermeabil il recomandam cu succes pentru casele de ingrijire de batrani.
Covoare cauciucate pentru sali de sport
Intr-o sală de gimnastică sau, de fitness ori, in sala de gimnastica de la domiciliu, aceste covoare devin indispensabile. Ele sunt familiare sportivilor deoarece in mare parte, sportivii cunosc deja calitatile acestor tipuri de covoare. Ii ajuta sa-si protejeze echipamentul, ajuta de asemenea cand se fixeaza dispozitivele pe podea, se potrivesc foarte bine sub benzile de alergare timp in care ei folosesc timpul pentru antrenamente.
Covoare folosite in zootehnie pentru adaposturile vacilor
sunt foarte avantajoase în zonele special amenajate(adaposturi), acolo unde vacile isi petrec cea mai mare parte din timp, pentru ca se reduce prin intermediul lor presiunea asupra picioarelor si copitelor;
Suprafața lor este rezistentă la alunecare și oferă tracțiune maximă, facilitând circulația vacilor in adapost;
In urma studiilor si testelor ce s-au facut, a rezultat ca de fapt, vacile au un mers mai rapid si aluneca mai puțin pe covoarele de cauciuc;
Covoare de cauciuc ce se aplica pardoselilor pentru cai , ce ofera o mai mare stabilitate cailor,se impart in doua categorii: acelea care sunt realizate ca sa permita drenarea urinei sub covor si cele care au fost concepute ca o barieră solidă și in acest mod nu permit drenarea;

Covoarele cauciucate non-drenare se utilizeaza în combinație cu o alta formă de așternut pentru a avea rol de absorbtie a urinei si anume paie, așchii, etc;
rezulta ca acestea nu sunt soluția ideala în sine, chiar daca mai oferă beneficii ca si cele ce au fost enumerate mai sus, cum ar fi amortizarea și izolația.
Pentru acele covoare de cauciuc pentru cai ce permit drenarea va oferim modele diferite. Unele au știfturi ori caneluri in partea inferioară, cu decalaje mici între rogojini pentru a permite drenarea.
Covoare cauciucate pentru persoane fizice

Desigur, exista o multitudine de covoare cauciucate ce sunt folosite in gospodarii de catre persoanele fizice, cum sunt:
-covorasul de la intrarea in locuinta pentru stergerea pantofilor;
– covorul din cauciuc, ce protejează dulapuri de bucătărie;
-covorul de cauciuc cu rol de a proteja chiuveta de la scurgeri, daune provocate de apă, mucegai și scurgeri, fenomene nedorite care pot sa apara destul de des în dulapul de bucătărie ce include chiuveta.
-covorasul de baie constituie un dispozitiv ce se foloseste in baie, pe podea, ca sa asigure o suprafață caldă, fara surprize de alunecare, și sa absoarba cantitățile mai mici de apă, asemanator cu un prosop;
-covoarele in miniatura pentru masini au scopul de a ajuta la furnizarea de protecție pentru pardoseli cu mochetă ale unui vehicul. Una dintre utilizările majore ale unui covor auto este de a menținedeparte de podele: noroiul, nisipul, zăpada. Unele dintre ele au nevoie sa fie fixate. Covorașe din cauciuc sunt grele și o durabilitate mai mare decat covoarele obisnuite.. Unele dintre ele au formă de material textil, ca si covoarele. Ele ajung pe piata într-o varietate mare de culori.

Pentru a achizitiona unul sau, mai multe produse din gama produselor din cauciuc (inclusiv covoare cauciucate), va rugam sa ne contactati.

Meniu