Structuri de acoperire sustinute pe baza de aer cald

Acest tip de structura este demontabila pe timp de vara, instalarea/dezinstalarea fiind un proces usor care se poate realiza si de catre beneficiar.

Durata de viata: pana la 15 ani.Origine Italia

Timovladian Aqua Parc SRL vine in intampinarea clientilor cu o oferta diversa care poate include si acoperirea unui teren sintetic cu balon presostatic cu aer cald.

Firma noastra va poate ajuta sa construiti o baza sportiva de la zero, experienta noastra mare in domeniu fiind cea mai buna recomandare.
Timovladian Aqua Parc SRL  a contruit peste 300 de terenuri sportive fiind si detinatoarea celei mai mari baze sportive de terenuri sintetice din Romania.

Nu ezitati sa cereti detalii despre produsele si serviciile noastre!

Aceasta baza sportiva contine si un teren sintetic de fotbal acoperit cu balon presostatic ideal pentru practicarea sportului.Balonul presostatic ofera multiple avantaje pentru un teren de fotbal cu gazon artificial, dar si pentru teren de tenis cu gazon artificial sau teren multisport cu gazon artificial. Suprafata de joc va fi disponibila pe tot parcursul anunlui, indiferent de conditiile meteo. Temperaturile scazute din timpul iernii nu vor incomoda cu nimic practicantii sportului deoarece in interiorul balonul presostatic va exista un climat propice. In acest fel, suprafata de joc nu va fi afectata nici de temperaturile scazute nici de caderea precipitatiilor.

Balonul presostatic poate acoperi terenuri sportive fotbal, tenis, multisport, etc. Balonul presostatic este o membrana simpla sau dubla care este sustinuta prin diferenta de presiune intre aerul din interior si cel din exterior.
Infrstructura nu trebuie sa fie una deosebita pentru ca acoperirea cu balon presostatic sa fie posibila. Balonul presostatic este o structura acorata la sol cu ajutorul unor ancore care trec printr-o zona a balonului puternic ranforsata. Portiunea ancorata este acoperita indeplinind astfel si rolul de drenaj al apelor pluviale, facand astfel incatinfiltratiile imposibile.

Suprapresiunea din interiorul balonului presostatic este mentinuta de o unitate electrica, aceasta avand si rolul de a incalzii aerul prin intermediul unui arzator. Unitatea electrica este prevazuta astfel incat sa se economiseasca energia.

Instalatia de iluminat din balonul presostatic este una performanta care permite desfasurarea activitatilor fara probleme. Aceasta poate fi controlata de la un panou de comanda instalat in interiorul balonului.
Pe timpul verii, balonul presostatic se poate dezinstala foarte usor, acest proces putand fi efectuat chiar de catre beneficiar.
Forma balonului presostatic poate fi diferita, aceasta urmand sa fie stabilita impreuna cu beneficiarul in functie de suprafata care urmeaza sa fie acoperita. Toate produsele folosite de Timovladian Aqua Parc SRL , provin din U.E. (Belgia, Italia, Cehia) si au garantie de 6-8 ani, clientii urmand sa primeasca certificate de calitate. Garantia unui balon presostatic este de pana la 15 ani, materia prima fiind una de calitate importata din Italia.

Daca doriti sa contruiti o baza sportiva cu gazon artificial pentru fotbal, teren multisport, sau teren de tenis, acoperit cu balon presostatic, va rugam sa ne contactati la

Mobil: 0 721 – 661.842
Email: contact@gazon-sintetic.com

Nu ezitati sa cereti detalii despre produsele si serviciile noastre!