Pentru crearea unui teren de sport intr-adevar profesional, fie vorba de fotbal, minifotbal, tenis, golf, piste de atletism, terenuri baschet etc. este clar ca trebuie luat in considerare dupa caz atat calitatea gazonului cat si a covorului de cauciuc TARTAN.
Dar la fel de importanat si un factor care de multe ori este chiar mai important este montajul acestrora.

Daca montajul nu este profesional, calitatea produsului finint, care in cazul nostru este un teren de sport, va avea de suferit. Montajul profesional se refera in primul rand la oameni calificati dar si la aparate si unelte de ultima generatie.

Echipa Timovladian Aqua Parc SRL are in dotare unul dintre cele mai recunoscute utilaje pentru montare de gazon artificial si anume SMG Sandmatic-ul.

Pentru un teren uniform este necesar ca peste tot cantitatea de nisip cuartos, respectiv granulele de cauciuc sa fie egale. Este evident faptul ca fara acesta vor aparea denivelarii ce nu strica doar aspectul ci si calitatea jocului.

Perierea gazonului este de asemenea foarte importanta, iar aici Sandmatic-ul perieaza fiecare fir de gazon aplicat creand un teren sport de exceptie.

Pentru a vedea cum lucreaza SMG Sandmatic-ul va recomandam sa vizionati videoclipul alaturat.