Gazonul artificial multisport este destinat terenurilor pe care se practică mai multe sporturi (fotbal, handbal, baschet, tenis, volei), cum ar fi terenurile de sport din școli. În aceste situații, gazonul artificial multisport este cea mai bună opțiune pentru acoperirea terenului, din punct de vedere calitate/preț/utilitate.

Primăriile, hotelurile, centrele comunitare, cluburile sportive, școlile, universitățile și centrele de sănătate au nevoie de soluții practice, flexibile și fără complicații pentru o gamă largă de activități sportive și de agrement pe care le oferă.

Gazoanele multisport sunt potrivite pentru orice vreme, rezistente la utilizare intensă și la utilizarea de încălțăminte plată și reprezintă răspunsul perfect pentru multe sporturi versatile, precum fotbal, handbal, baschet, volei, rugby, badminton și, în plus, se simt și funcționează ca un gazon natural.

Gazonul multifuncțional economisește spațiu, cheltuieli și încurajează, de asemenea, dezvoltarea diferitelor activități sportive. Gazonul artificial este o soluție ecologică și eficientă din punct de vedere al costurilor, în plus necesită o întreținere minimă. Gazonul sintetic rămâne antiderapant chiar și pe timp de ploaie – nu mai există tăieturi și vânătăi cauzate de căzăturile dure.

Avantajele gazonului artificial MULTISPORT

  • Terenul oferit este unul profesional fara denivelari, iar aceste calitati nu se modifica in timp din cauza vremii sau uzurii;
  • Elasticitatea terenului ajuta la crearea conditiilor prielnice pentru sarituri si alergari;
  • Absorbtia socurilor protejeaza incheieturile jucatorilor si deasemenea scade riscul de accidentari;
  • Pe langa o viata lunga costurile de intretinere sunt minime, iar instalarea se face fara poluare;

Ultimele lucrari executate

Nu ezitati sa cereti detalii despre produsele si serviciile noastre!

Modele de gazon artificial recomandate inclusiv pentru Baschet, Tenis, Volei si Badminton

Gazon sintetic MP 20mm-25mm

Gazonul artificial MP Smashas este cel mai populat printre cele folosite pentru tennis,volei si badminton. Aceste calitati au fost remarcate si de cei fascinate de golf, facand modelul de gazon artificial MP un nume cunoscut pentru calitate si in golf

Gazon sintetic YEII 20mm-25mm

Gazonul artificial YY este un model classic pentru terenuri de tennis,volei si badminton acest model a impus standarde crescute pentru gazonul sintetic in general. Prezinta aspect placut si durabilitate crescuta. Este cel mai des folosit pentru terenuri de sport , prezentand calitati exceptionale pentru atingerea unui nivel profesional de joc.

Gazon sintetic GEII 20mm-25mm

Gazonul artificial GEII a fost introdus pe piata pentru a satisface nevoile clientilor la un cost cat se poate de redus. Este combinatia ideala pentru calitate buna la un pret mic.

Gazon sintetic YP 20mm-25mm

Alternativa ideala pentru terenurile artificiale traditionale.

Nu ezitati sa cereti detalii despre produsele si serviciile noastre!