Avantajele gazonului artificial pentru golf

  1. calitate excelenta la costuri reduse;
  2. usor de intretinut;
  3. aspect foarte placut, adduce echilibru si naturalete pe terenurile de joc;
  4. cu tehnologii avansate gazonul artificial prezinta caracteristici precum ar fi: durabilitate, rezistenta la conditii meteorologice, crearea unui jov intr-adevar professional;
  5. nu necesita tuns sau udare;
  6. gazonul artificial pentru golf necesita costuri de constructie mult mai mici;
  7. nu necesita ingrijire cu insecticide si pesticide

Respectand rigorile partenerului cu mai multe firme producatoare de materiale sportive, Timovladian Aqua Parc SRL a dezvoltat multe proiecte cu gazon artificial atat in Romania cat si in strainatate, oferind clientilor sai calitate si seriozitate. Printre atuurile cu care Timovladian Aqua Parc SRL s-a impus pe piata mentionam montajul profesionist, executia rapida a lucrarilor, garantia mare si buna intretinere a suprafetelor sportive.

Nu ezitati sa cereti detalii despre produsele si serviciile noastre!

Modele de gazon artificial recomandate golfului

Gazon artificial MK8mm-32mm

Acest gazon artificial asigura cel mai calitativ joc posibil, este alegearea perfecta in cazul terenurilor pentru hochei, tennis si golf

Gazon sintetic YFNII 25mm-50mm

Aspect de nivel superior, alegearea perfecta pentru gradini, amenajari spatii verzi. Aduce splendoarea naturii la costuri de intretinere minime

Gazon sintetic MP 8mm-32mm

Gazonul artificial MP este cel mai populat printre cele folosite pentru tennis. Aceste calitati au fost remarcate si de cei fascinate de golf, facand modelul de gazon artificial MP un nume cunoscut pentru calitate si in golf.

Gazon artificial YA 8mm-50mm
Gazon artificial YFN 25mm-50mm

Aspect de nivel superior, alegearea perfecta pentru gradini, amenajari spatii verzi. Aduce splendoarea naturii la costuri de intretinere minime.

Timovladian Aqua Parc SRL iti ofera diferite tipuri de gazon artificial pentru golf, tenis, fotbal sau multisport. Gazonul artificial este folosit cu precadere pentru realizarea suprafetelor de antrenament.
Alegerea tipului de gazon artificial este printre cele mai importante etape in realizarea unui teren sportiv de golf, fotbal sau tenis.In acest articol va vom prezenta avantajele unui gazon artificial pentru golf. In comparatie cu gazonul natural, gazonul artificial este disponibil pe tot parcursul anului. Acesta este si mult mai usor de intretinut nefiind afectat de fenomenele meteo extreme (ploi, ninsori, canicula, inghet).

Gazonul artificial de golf asigura o ”iarba” scurta, egala si o densitate mare. Suprafata este una fara denivelari astfel ca traiectoria mingiii de golf sa nu aibe de suferit.

Pentru amenajarea unui teren de golf cu gazon artificial este recomandat ca lungimea firului sa fie de 12, 15 mm.

Timovladian Aqua Parc SRL va pune la dispozitie, pentru terenul de golf, 5 tipuri de gazon artificial.

Gazonul artificial  MK8mm-32mm  asigura o calitate ridicata jocului de golf si este de asemenea o alegere buna si pentru terenurile de hochei (pe iarba) si tenis.

Un alt timp de gazon artificial recomandat pentru terenurile de golf este MP8mm-32mm. Acesta a fost folosit la inceput cu precadere pentru terenurile de tenis. Calitatile lui superioare l-au recomandat insa si pentru terenurile de golf.

Pentru a avedea oferta completa de gazon artificial pentru golf, intra aici

Nu ezitati sa cereti detalii despre produsele si serviciile noastre!