De ce sa alegi gazonul artificial LanoSport Belgia

LANO NV a început în 1920 ca o afacere de țesut covoare. Compania noastră se află încă în Harelbeke, în Flandra de Vest și este condusă de un membru al familiei Lano. În 1970, Lano nv a fuzionat cu alți doi producători de textile din Belgia. Acest lucru a marcat o schimbare în organizarea companiei noastre: în timp ce compania-mamă Lano Carpets continuă să se concentreze pe covoare și mochete, ramura Lano Sports se concentrează pe gazon artificial pentru industria sportivă.

Lano Sports a fost lansat în anii 1970 ca una dintre primele companii din lume care produc gazon artificial pentru scopuri sportive. Am introdus sistemele de gazon sintetic umplute cu nisip și semi-nisip din prima și a doua generație. În anii 1990, am adăugat sistemele noastre revoluționare cu umplutură de nisip și cauciuc.

În toata aceasta prioada de peste 30 ani, Lano Sports s-a dedicat căutării perfecțiunii. Acest lucru se exprimă nu numai în proiectarea și producția terenurilor noastre de gazon artificial, ci și în serviciul pe care îl oferim clienților noștri. Referințele LanoSport reprezintă cea mai bună dovadă posibilă a abordării noastre personalizate.

Cu toate ca LanoSport au rămas fideli rădăcinilor si traditiei din Flandra de Vest, lista cluburilor sportive de top, naționale și internaționale care ne folosesc gazonul artificial continuă să crească, an de an.

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Meniu