Gazonul artificial – ieftin si usor de intretinut

In prezent, gazonul sintetic pentru fotbal este cel mai raspandit tip de suprafata artificiala din tara. Atat in mediul urman, cat si in cel rural bazele sportive cu gazon artificial, reprezinta atractia si locul cel mai frecventat de iubitorii fotbalului. Instalatiile nocturne au marit si mai mult popularitatea terenurilor de fotbal, o data ce ele au devenit indispensabile.

Avantaje gazon sintetic fotbal

Gazonul sintetic de fotbal are cateva avantaje fata de cel natural. In timp, costurile pentru intretinere sunt mlt mai mici fata de o suprafata naturala. Acest tip de gazon este recunoscut si datorita faptului ca se usuca mult mai repede. Unul dintre cele mai importante atuuri este si faptul ca un gazon sintetic nu va avea niciodata denivelari sau gropi.

In Europa, mai multe echipe de fotbal au joaca meciurile oficiale pe gazon artificial iar majoritatea echipelor au in baza lor de pregatire si un teren cu gazon artificial.

In romania nicio formatie din primele trei esaloane nu a apelat inca la un gazon artificial de fotbal pentru meciurile oficiale.

Gazonul Timovladian (www.gazon-sintetic.com)

• Reduce riscul accidentarilor protejand pielea si incheieturile in cazul caderii jucatorilor
• Aspect identic sau chiar mai bun decat gazonul natural;
• Mareste calitatea jocului: rostogolirea mingii, respective viteza rostogolirii etc;
• Durabilitate – rezista tuturor anotimpurilor si deasemenea are o viata de peste 10 ani, chiar in conditii de uz zilnic;
• Nu prezinta impact negative asupra mediului: nu contine fier, deci nu influenteaza negative pamantul sau apa;
• Culoare rezistenta: multumita stabilitatii UV crescute culoarea rezista peste 10 ani, chiar daca este expus permanent la soare;
• Instalare usoara, intretinere si mai usoara, terenul perfect pentru cine doreste un raport calitate/pret impatabil;

Pentru crearea unui teren de sport intr-adevar profesional, fie vorba de fotbal, minifotbal, tenis, golf etc. este clar ca trebuie luat in considerare calitatea gazonului sintetic.

Un factor poate la fel de important este montajul acestuia. Daca montajul nu este profesional, calitatea produsului finint, ce in cazul nostru este un teren sport, va avea de suferit. Montajul profesional se refera in primul rand la oameni calificati dar si la aparate. Echipa Timovladian are in dotare unul dintre cele mai bune si recunoscute utilaje pentru montare de gazon artificial fotbal (dar nu numai) si anume SMG Sandmatic-ul.

Meniu