Gazonul artificial pentru decoratiuni exterioare

Gazonul artificial pentru decoratiuni exterioare

 

Tot mai multi oameni isi doresc sa isi amenajeze curtea cu gazon. Gazonul natural este inca prima alegere insa tot mai multi se reorienteaza catre gazonul artificial pentru decoratiuni exterioare. Acesta iti ofera un peisaj durabil cu beneficii atata imediate cat si pe termen lung.

 

Timovladian vine in intampinarea dumneavoastra cu o oferta diversificata de produse de calitate superioara. Firma noastra va poate ajuta atat cu alegerea unui gazon artificial pentru amenajarile exterioare cat si cu instalarea acestuia.
gazon artificial pentru decoratiuni exterioare
Gazonul artificial poate fi alegerea optima pentru amanejarile exterioare (terasa, curte) cat si pentru amenajarea unor spatii de joaca pentru copii.

 

Gazonul artificial pentru decoratiuni exterioare are o multime de avantaje fata de cel natural.

 

– costurile de intretinere sunt mult mai mici

– nu este afectat de conditiile meteo extreme (ploi, arsita, zapada, inghet)

– isi pastreaza culoarea pe tot parcursul anului

– nu trebuie stropit impotriva insectelor

– aspect placut, foarte aproape sau chiar peste cel al gazonului natural

– reduce riscul de accidentari, fiind un spatiu ideal pentru copii si animale domestice

– poate fi instalat oriunde, chiar la locuri intunecate sau neprielnice

– nu doar costurile pentru intretinere sunt scazute, ci si timpul alocat acesteia

– firul de gazon nu ramane culcat la pamant dupa calcare, acesta revine la pozitia initiala

 

Timovladian iti pune la dispozitie nu mai putin de 10 tipuri de gazon artificial pentru amenajari exterioare. Unul dintre acestea este modelul MFN40mm-55mm este un gazon artificial cu aspect foarte apreciat de clienti. Acest tip de gazon artificial este folosit in special pentru amenajarile exterioare. Calitatea lui este una superioara fiind si foarte placut la atingere.

 

Gazonul artificial GEII32mm-55mm este combinatia ideala pentru o calitatea buna la un pret mic. Acest tip de gazon artificial este bun pentru amenajarile exterioare el avand avantajul unui pret redus.

 

Gazonul artificial este folosit pentru diferite amenajari exterioare de la peluzele gradinilor personale din spatiile rezidentiale, pana la locuri de joaca si spatii publice plantate precum scuaruri, aliniamente si sensuri giratorii.

 

Toate produsele provin din U.E. (Belgia, Italia, Cehia) si au garantie de 6-8 ani, clientii urmand sa primeasca certificate de calitate.

 

Pentru a afla mai multe detalii despre gazonul artificial pentru amenjari exterioare nu ezitati sa ne contactati la telefon/fax 0359 464 757 si la 0721 661 842 sau pe adresa de mail  contact@gazon-sintetic.com.

 

Meniu